Frugt crumble

Frugt crumbleBrug bare de frugter, som du har for hånden til denne crumble! Denne udgave består af pærer, æbler og lidt af Franks blåbær coulis. Jeg er sikker på, at du kan finde opskriften på dette et andet sted på bloggen. Denne lækre frugtsauce kan anvendes til mange forskellige ting, f.eks. som topping på en cheese cake, til is eller pandekager.

Ingredienser til frugt crumble

4-6 personer

4-5 stk.  af den frugt som du hae (f.eks. pærer æbler, ferskner)
Ca. 50 gram hvedemel
Ca. 50 gram smeltet smør
Ca. 50 gram økologisk rørsukker
Ca. 50 gram havregryn
1 god håndfuld hasselnødder, groft hakkede
Serveres med flødeskum eller creme fraiche

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 180 grader
  2. Bland det smeltede smør, hvedemel, havregryn, rørsukker og hakkede hasselnødder til en smuldredej.
  3. Skræl frugten og skær det i mindre stykker.
  4. Bland det hele i et lille ovnfast fad og fordel smuldredejen over.
  5. Bag i ca. 25 min. eller indtil dejen er gylden og frugten er mør.
  6. Server med piskefløde eller creme fraiche.

Frugt crumble

No Responses

Kommentér gerne/Comments here Please

%d bloggers like this: