Crabcakes på ti minutter

CrabcakesCrabcakes er en meget nem og lækker ret der er hurtig at lave, hvis du altså lige har tid til at lade massen hvile lidt inden du går i gang med stegningen

Ingredienser til crabcakescrabcakes3

250-300 gr af krabbekød (= 2 små dåser)
1 rødløg hakket fint
Saft af 1 citron
En halv kop brødkrummer
1 æg
Salt og peber
Chili efter smag
1 fed hvidløg hakket meget fint
Frisk timian, purløg eller hvad du har i din have
Olivenolie og smør

CrabcakesArbejdsgang

Bland det hele sammen og lad hvile i en halv time. Hvis det ikke klæber sammen tilføjer du blot endu et æg: Hvis massen er for våd tilføjer du flere tørre brødkrummer.

Form til små bøffer. Varm olie og smør på en stegepande og steg på medium varme indtil dine crabcakes er gyldne. Serveres varm med fx jordbærharissa og salat af ananas, tomater og melon.

crabcakes salat

No Responses

Kommentér gerne/Comments here Please

%d bloggers like this: